Az élet legnagyobb ajándéka az egészség

Személyes konzultáció : Hétfőtől Vasárnap - 8-tól 20 óráig
  Kapcsolat : +36 30 220 3399        

Gyógyulás rákból

Az endometrium diagnosztizálása és kezelése

Az egyik legkevésbé ismert komplex probléma nőknél, amely a termékenységet gátolja, a méh legbelső rétegének (az endometrium rétegnek) a nem elégséges növekedése. Ez annak ellenére is előfordulhat, ha a terhes nőnek megtörténik a megfelelő hormon stimuláció beadása, amely segíti a test az felkészülését a megtermékenyülésre. Ezt a jelenséget vékony endometrium szindrómának hívják.

A vékony endometrium szindrómának a kialakulásához több tényező is hozzájárulhat, beleértve a stresszt, ami anyagcsere és vérkeringési zavarokat okoz mind a női reproduktív szervben és a szervezetben is. Továbbá a különböző szövetek nem megfelelő reakciója, a nemi-hormon szintek változása, vitaminok és ásványi anyagok hiánya a női testben. A szindrómát általában olyan tünetek követik, amelyek jelentősen rontják az életminőséget: például menstruációs fájdalom, depresszió, kimerültség, fejfájás, izomfájdalmak, hátfájdalmak, alsó hasi fájdalom, emésztési zavar és görcsök. Továbbá az endometrium szindróma, és a vele járó tünetek együttesen a méhbe beültetett petesejtnek a megzavarásához, elvesztéséhez, így többszöri megtermékenyítési próbálkozáshoz is hozzájárul.

Sokéves tapasztalat alapján, amelyet saját innováción, valamint az egész világban történt fejlesztéseken keresztül szereztünk, sikeres diagnosztikát és gyógyászati módszert tudunk kínálni a leírt tünetek kezelésére.

A megközelítésünkhöz hozzátartozik a gondos diagnózis, és egy átfogó kezelés:

  • Kisebb behatolást igénylő fejlett digitális diagnosztikai módszer
  • Testre-szabott diéta és antioxidáns kiegészítők a páciens egyéni anyagcseréjének az állapotához mérten
  • A fájdalom, a lokalizált anyagcsere zavarok, és a vérkeringésben megjelenő zavarok tüneteinek kezelése egy behatolásmentes kezeléssel, mint a fényterápia, minimális bőralatti antioxidáns koktélok befecskendezése, és az anyagcsere egyensúlyozása
  • Intoleráns nemi-hormonok diagnózisa és javítása egy innovatív kezelésen keresztül, amely biológiailag legjobban összeegyeztethető nemzetközi szabadalom

Az első lépésként keressék munkatársunkat, hogy konzultáljanak afelől, hogy ön alkalmas-e a kezelési folyamatra. A protokollba nyolc kezelés tartozik bele, amelyek heti egyszer vagy kétszer történnek meg. Mindegyik kezelés 50 percig tart, és 350 sékelbe (25.000 forint) kerül.
Tapasztalatainkról a nemzetközi orvosi szakirodalom is beszámolt, amely megerősíti, hogy a kínált módszer jelentősen meg tudja növelni az életszínvonalat, és sikeres kezelést jelentett a nőknek, akik fájdalmakat szenvedtek az endometrium abnormális működése miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.