Az élet legnagyobb ajándéka az egészség

Személyes konzultáció : Hétfőtől Vasárnap - 8-tól 20 óráig
  Kapcsolat : +36 30 220 3399        

Gyógyulások

Gyógyulás rákból

Prosztata műtét a legkorszerűbb módon

El szeretném mondani, hogy eddigi kezeléseim során a legmagasabb színvonalú kezelést kaptam. Ezért is szeretném megosztani a kellemes tapasztalatokat, melyeket ez az egészségügyi szolgáltatás nyújt.

Itt Magyarországon megcsináltattam az összes vizsgálatot a betegségemről, ezután kezdtem keresni, hol van a legprofibb és legbiztonságosabb prosztataműtét. Így találtam rá, hogy a Davinci gép a legkorszerűbb, amit Izraelben használnak. A Horigon társaság által végzett profi szervezéssel gyorsan kijutottam Izraelbe. Megdöbbenésemre minden vizsgálatot újra elvégeztek. Ennek először nem örültem, hiszen itthon is a legjobb gépekkel vizsgáltak meg, és prosztatán kívül mást nem diagnosztizáltak. Sőt, az egyik orvos barátom nagyon le akart beszélni, hogy Izraelbe utazzak és fizessem a kezelés költségeit. Azonban most már nagyon hálás vagyok Berger professzornak, hogy ennyire ragaszkodott ahhoz a precizitáshoz, amit az Izraeli PET-CT gépek nyújtanak. Ki is mutatták, hogy bizony a vastagbélben már van a daganatnak egy áttéte, amit eddig senki nem laátott. Így teljesen más protokollt alkalmaztak, és megoldották a problémám.

Külön köszönet a személyzetnek, hogy mindenben a megoldást keresték.

Zoltán Hévízről

Melltumort diagnosztizáltak

Melltumort diagnosztizáltak 37 évesen itt Magyarországon, amit meg is műtöttek két éve, azt gondolván ezzel minden megoldódott. Sajnos nem ez történt, mert kb. 22 hónap múlva egyik este zuhanyzás közben ismét furcsa csomókat érzékeltem a már megműtött mellemben.
Ekkor a barátnőmmel tanácskoztam, hogy tudna e ajánlani valami olyan helyet, ahol biztosan megoldják a problémám. Így jutottam el – legalábbis szerintem – a világ legjobb klinikájára egy olyan professzorhoz, aki csak melltumorral foglalkozik, és 85%-os a gyógyult betegek aránya. A klinikán első ránézésre azt gondoltam a sok különleges gép miatt, hogy játékterembe hoztak. De kész csoda, amit a betegekkel tesznek.
Külön köszönöm Dr. Hadar professzornak azt kedvességet, amit velem tanúsított, a szakmai tudása mellett, de mondhatom ezt az egész személyzetről.
Tisztelettel es szeretettel gondolok rátok Edit
Budapest

Csak egy köszönet, illetve gratuláció!

Mint orvos szeretnék reagálni gyógyászati tevékenységükre, az Izraeli egészségügy magyarországi képviseletét. Szakmámban is vág ez a téma, de egy konkrét betegem esetét is ismerem, aki önökhöz fordult. Őszintén szólva elég szkeptikus voltam, sőt próbáltam lebeszélni a beteget: mivel tudnának ott többet, gondoltam.

Mi az okosság, vagy ez újra csupán egy pénzlehúzás, vagy átverés. Azonban eltelt több mint egy félév, és ez a beteg azóta is teljesen jól van. Érről érdemes lenne egy tanulmányt is írni. Ezúttal szeretnék bocsánatot is kérni, mivel látom, hogy mennyivel előbbre tart az orvostudomány Izraelben. Jó hír, hogy ezt már nemcsak az Izraeli társadalom élvezhet, hanem önökön keresztül mi is. El szeretném mondani, hogy ennek a betegnek a májában volt egy nagyméretű tumor, valamint tüdő áttét (hepatocellularis carcinoma). A szövettani minta alapján, sem én, sem kollégáim nem adott neki túl nagy esélyt a gyógyulásra. Itt szeretnék gratulálni annak a kolléganőnek, aki felvállalta, és továbbkezelte ezt beteget itthon, Budapesten.
Látva ezt a fantasztikus sikert szívesen megismerkednék ezzel a csapattal, hogy még több embernek adjunk segítséget, ha lehet egy újabb esélyt az élethez.

Dr. Kovács Zs., egy magyar orvos

Gyógyulás áttétes melltumorból

Nagyon hálásak vagyunk nektek, a sok segítségért, amit kaptunk az Izraeli egészségügy területén. Az eddigi eredményeket látva azt gondoltuk, hogy a melltumor,  és a több áttét miatt már nincs esély a gyógyulásra.
Reméljük megvalósul a professzornő biztatása, hogy meg több szép évtized vár rám, és nem kell feladni ilyen hamar. Megszerettük Izraelt is, mert nem az fogadott minket, amit eddig hallottunk a médiában.
Kívánom, hogy sok embernek tudjatok még segíteni, ahogy nekünk is.
Nagyon jó a csapat!

Kerekes család

Prosztata operáció

Mivel túl fiatalnak érzem ahhoz magam, hogy elveszítsem a férfiasságomat, hozzátok fordultam a prosztataproblémámmal. Kikutattam, hogy az operáció a Da Vinci robot technikával a legbiztonságosabb, és a legsikeresebb, valamint ezt a kezelést Izraelben végzik a legjobb hatékonysággal.
Ezért fordultam bizalommal hozzátok, és nem is csalódtam. Köszönöm a szállítást, a fordítást, vagy akár a városnézést, amelyet nagy örömmel tesztek meg minden beteggel. Egy kis vidámságot hoztok az életünkbe. És nem utolsósorban a gyógyulást, amiért Izraelbe utaztunk.
Nagy tisztelettel, Árpád Szentendréről 

 

Tüdőtumor sikeres gyógyszeres kezelése

Egy éve diagnosztizáltak nálam vastagbéltumort, ennek a kezelésére kaptam 4 kemoterápia kezelést, ami nagyon jól sikerült. Azonban a legutóbbi vizsgálaton ismét rossz hírt kaptam: a daganat a tüdőmre ment át, amit mindenképpen műteni kell.

A konzultációt követően a családommal egyeztetve úgy döntöttünk, hogy utánanézünk valami más lehetőségnek, mert semmiképpen nem szerném, ha megműtenék a tüdőmet, mert ezekről nem jó eredményeket hallottam itthon. Ekkor egy barátunk említette, hogy a tüdőtumort Izraelben gyógyszeres kezeléssel tudják gyógyítani. Nagyon örülök, hogy ezt valóban megtapasztalhattam, és ezt a gyógyítási formát választottam.

Ilona, Budapest

Gyógyulás hasnyálmirigy tumorból

Szeretném kifejezni elismerésemet, valamint köszönjük a szervező munkát. Ennek köszönhető, hogy a férjem még ma is él. Ezelőtt már Magyarországon túl voltunk 8 kemón, és sajnos úgy engedték ki a férjem Izraelbe, hogy nem nagy reményt fűztek a túléléséhez.

A magyar orvosok szerint csak napjai, maximum néhány hét lehetett hátra az életéből. Hasnyálmirigy tumorral kezelték. Egy barátnőm, aki már kapcsolatban állt ezzel a céggel, ajánlotta, hogy ne adjuk fel, így sikerült nekünk is kijutni Izraelbe. Nagyon hálásak vagyunk Istennek, meg a professzoroknak, hogy a kezelés után úgy küldtek haza, hogy szeretnék egy pár hónap múlva viszontlátni a férjem egy ellenőrző vizsgálatra. Ennek hat hónapja, és már ennek a ténye is azt igazolta, hogy milyen magas szinten van az orvostudomány Izraelben.

Erzsébet és Géza

Eliza és Zsolt

Amikor abbahagytam a fogamzásgátló tabletta használatát, biztos voltam benne, hogy én is hamarosan teherbe fogok esni. De sajnos ez meglepetésemre nem történt meg. A férjemmel együtt részt vettünk egy sor vizsgálaton, különböző klinikákon, de mind hiába: semmi baja sem a férjemnek, sem nekem – ezt mondták. Több mint 5 év próbálkozás és különféle tanácsok sem segítettek.

Ekkor egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet arra, hogy Izraelben ezeket az eseteket sikeresen orvosolják, és hogy mennyire fejlett kint a meddőség kezelése. Mindenképpen saját babát szerettünk volna, és így megragadtuk – mint utolsó lehetőséget – ezt is. Igaz, utána azon tűnődtünk, hogy fogunk Izraelben boldogulni, ha ki is jutunk oda. Tehát elkezdtünk kutakodni az interneten, mivel tudtuk, hogy ez nem egy egy-két napos kirándulás. Így találtuk meg ezt a céget, akinek ma is nagyon hálásak vagyunk.

Már az első találkozásunkkor azt mondták, hogy a meddőség kezelés Mekkája Izrael, és ez valóban így is van. A kivizsgálás után egy egyszerű kezelést kaptam, amit pár nap alatt elvégeztek, majd a következő hónapban már teherben is estem – nagy örömömre. Fantasztikus volt a hozzáállásuk, mindent amit mondtak betartottak. Meglepetésünkre nem került többe, mint amit itthon a bizonytalan vizsgálatokra fizettünk. Nagyon barátságos hozzáállást tapasztaltunk mindenhol, mind a klinikán, mind a szervezésben.
Mindenért nagyon hálásak vagyunk, még sokat vissza fogunk menni turistaként is.

Eliza, Zsolt és hamarosan Salome baba

Simon

Teljesen véletlenül kerültünk kapcsolatban ezzel a csapattal. Pihenni és kirándulni utaztunk ki Izraelbe, azonban az utolsó előtti napon nagyon rosszul lettem. Gyomorfekéllyel kerültem kórházba, aminek korábban semmi előzményét nem éreztem. Köszönhetően a gyors és profi ellátásnak, valamint a magas szintű orvosi technológiának 4 nap alatt rendbe raktak.

A kórházi ágyam olyan műszerek vették körül, hogy először azt hitem, ez a hely valami rakétakilövő állomás, annyi volt a számítógép, meg a fehér ruhás körülöttem. Még a vallásos gondolkodásomat is helyre rakták. Mivel péntek este volt, én azt gondoltam ilyenkor semmi nem működik. De azt mondták, az élet felülír minden vallási törvényt. Ugyanezt láttam a gyakorlatban is. Mindent megtettek az életemért, mivel több liter vért veszítettem, mire beérkeztünk a kórházba.
De a végén minden fantasztikus lett, teljesen rendbe raktak. Miután hazaérkeztem az itthoni orvosok is megvizsgáltak, és kész csodának vették a gyors gyógyulásom, mivel látták a diagnózis alapján, hogy mi is történt velem valójában. Ez a cég volt, ami mindent elintézett nekem: tolmács, szállítás, meg a kezelések, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. Nagyon hálás vagyok nekik, meg az egész orvosi stábnak.
Bárkinek ajánlom, ha Izraelben szeretne gyógyulni, nem fog csalódni. További sok sikert!

Simon, Szatmárnémeti

György

Prosztata problémával már kezeltek Németországban, ami sajnos öt évre rá kiújult. Ráadásul a cukorszintem is az egekbe szökött. Emiatt a bal lábam folyamatosan zsibbadt, elég rossz hírekkel riogattak. Ekkor egy ismerősöm hozott kapcsolatba a Horigon céggel. Ők elmondták, milyen fejlett a gyógyászat Izraelben, olyannyira hogy a csúcstechnológia miatta a világ minden tájáról jönnek ide gyógyulni. A prosztataproblémám teljesen rendbe rakták.

Sőt, még a férfiasságom is aránylag rendbe jött, amire a korom miatt már végkép nem számítottam. A cukorszintemet gyógyszerekkel beállították, valamint egy speciális cipőt is ajánlottak, amit ott a helyszínen meg is vásároltam. Ezt kimondottan cukorbetegek számára készítik, ettől a zsibbadás teljesen megszűnt a lábamban. A vérkeringés is helyre állt, ami – ha nem oldják meg – sajnos csonkoláshoz vezetett volna.
Nagyon korrekt elszámolást kaptam a végén, de ami a legfontosabb, magas szintű ellátásban volt részem.
Köszönöm, hogy úgy foglalkoztak velem, mint egy baráttal!

György, Budapest

Krisztián

Többen is ajánlották ezt a céget, de mivel már három nagy költségű operáción voltam túl, melyek eléggé megviseltek, nem nagy reményem volt rá, hogy bárki tudna még segíteni. Gerinc és derék problémával szenvedtem. Azonban a fájdalom, melyet folytonosan átéltem, továbbra is motivált, hogy lépnem kell valamilyen irányba. Ezen kívül pedig mindenképp ki akartam menni Izraelbe. Ekkor úgy döntöttem, mégis felveszem a kapcsolatot az ajánlott céggel.

Találkozásunk alkalmával elkérték az eddigi leleteimet, majd öt nap múlva már választ is kaptam. Felajánlották, hogy megvizsgálnak, mivel szerintük van orvosi megoldás a problémámra. Ekkor küldtek egy szerződést, amiben fel voltak tüntetve a vizsgálatok, amit szükségesnek tartottak elvégezni. Továbbá az ár a várható költségekkel. Kilenc napot töltöttem kint, mindeközben sok élménnyel gazdagodtam, ráadásul egészségesen tértem haza.
Rendkívül magas szintű ellátásban, és sok kedves élményben volt részem.
Ezt ajánlom másoknak is. Ne nyugodjanak bele a betegségbe, bizalommal keressék fel a Horigon vállalkozást.
Hálás köszönet.

Krisztián, Budapest