Az élet legnagyobb ajándéka az egészség

Személyes konzultáció : Hétfőtől Vasárnap - 8-tól 20 óráig
  Kapcsolat : +36 30 220 3399        

Melanóma, bőrrák kezelés

Kutatóknak sikerült izolálniuk egy ellenanyagot amit az előrehaladott fázisú rák páciensek kezelésére tudnak alkalmazni.
Markel professzor és Schachter professzor sikeresen izolált egy ellenanyagot ami az előrehaladott stádiumú rák páciensek kezelésének az egyik alapját fogja képezni olyan betegségekkel kapcsolatban mint: melanóma, tüdőrák, húgyhólyagrák, gyomorrák, bélrák, és petefészekrák. A kifejlesztett ellenanyag egy olyan rákkutató központ kutatásának az eredménye amely a melanómára és a bőrrákra fejleszt kezelést.

Több év óta először Izraelben, a gyógyszerészet tudományos fejlesztése nemzetközi elismerést és befektetést ért el, nem úgy mint egyéb kutatások ahol külföldi cégek egészségügyi felszerelésbe fektetnek bele. Ez a fejlődés, amely a hatalmas méretű befektetésnek köszönhető, ami megtörtént az izraeli rákkutató csoportnál, lehetővé teszi vezető  kutatók számára, akik rendelkeznek a kutatási infrastruktúrával, hogy hangsúlyt tegyenek az alkalmazott gyógyszertanra. Az alap tudományos fejlesztések mellett, mint az immunológia, a páciens klinikai állapota van a kutató szemei elé helyezve.

Amikor ilyen fajta kutatás megy végbe az izraeli rákkutató központban, ahol a páciensek kórházban vannak és megoldásokat kell találni, a tudós a kutatását végig követi a laboratóriumtól a páciens ágyáig (bench to bed BTD), ami az esszenciája a transzlációs orvoslásnak, amibe a befektetünk ennél a rákkutató központnál. Ez egy plusz lépés abba az irányba, hogy a gyakorlati alkalmazások és a tudományos képesség ötvözve legyen Izrael gyógyászati és biotechnológiai iparában.  “Mi folytatni fogjuk a tudományos fejlesztéseket az Izraelben és az egész világban élő beteg emberek javára”, mondta Noy professzor, aki jelen izraeli rákkutató központ alelnöke.

“Az én motivációm személyes, privát. Nem abból a vágyból fakad, hogy feladatokat sikeresen teljesítsek, hanem abból az akaratból, hogy folyamatokat kutassak, ami a végén ahhoz fog vezetni, hogy hatást gyakorol a realitásra.” – tette hozzá, Markel professzor.

Egy hatalmas gyógyászati cég megvett egy orvosbiológiával foglalkozó céget, amelyek együtt dolgozták ki a terméket az izraeli rákkutató központtal. Ez egy jelentős mérföldkő, és egyben egy bizalmi szavazat az izraeli biotechnológia újító ipar egészének.